Φίλιππος Σοφιανός: Με σόκαραν οι κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη

Φίλιππος Σοφιανός: Με σόκαραν οι κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες άσχημης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης.

«Με σόκαρε το αντικείμενο των κατηγοριών που ασκήθηκαν στον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη. Οι άλλες προβληματικές συμπεριφορές που ακούστηκαν ήταν ήσσονος σημασίας. Αυτά συμβαίνουν πάνω στην τρέλα της δουλειάς στο θέατρο. Αλλά οι βιασμοί ξεπερνούν κάθε όριο» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκεί φτάσαμε λόγω της ανοχής και του φόβου από την τεράστια ανασφάλεια που έχει ο κλάδος μας. Το να ψάχνεις δουλειά δύο φορές το χρόνο, είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και πολύς κόσμος με ελαστικές συνειδήσεις».

«Η κάθε καρέκλα εξουσίας συνοδεύεται και με ένα καλάμι δίπλα. Κι αν κάποιος το καβαλήσει, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Εγώ είμαι με τα θύματα. Το δράμα του θύτη δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτοί οι άνθρωποι να φτάσουν σε τέτοια εγκλήματα» δήλωσε ο καλλιτένης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE