Άρχισαν οι εκδρομές στην Κακοπετριά – Αυξημένες περιπολίες της Αστυνομίας και η μεγάλη ανησυχία

Άρχισαν οι εκδρομές στην Κακοπετριά – Αυξημένες περιπολίες της Αστυνομίας και η μεγάλη ανησυχία

Την έναρξη των μαθητικών εκδρομών στην ορεινή Κακοπετριά σηματοδότησε το προηγούμενο Σαββατοκυρίακο 6-7 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κοινοτάρχη του χωριού, Ιωάννη Ιακωβίδη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», οι μαθητές ήταν πολύ ήσυχοι για την ώρα καθώς βρίσκονταν στα καταλύματα τους και έκαναν ήρεμα τις βόλτες τους. Ωστόσο ο κ. Ιακωβίδης εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία που υπάρχει στην κοινότητα για τον κορωνοϊό. «Ελπίζω να τηρούνται όλα τα μέτρα, αλλά στον βωμό του χρήματος…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο κοινοτάρχης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν γνωρίζουν εάν οι μαθητές προσκομίζουν ψεύτικα πιστοποιητικά μαζί τους ενώ η προσέλευση τους στο χωριό θα αυξάνεται σταδιακά και αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 1000 μαθητές.

Σημειώνεται ότι μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από δύο χρόνια στην Κακοπετριά, έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις όπως και οι περιπολίες στην περιοχή.

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.