ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσα είπε ο Αβέρωφ για της Προεδρικές εκλογές: «Έχουμε πολύ χρόνο για τις προεδρικές - Η Κύπρος έχει Πρόεδρο, Κυβέρνηση»

Όσα είπε ο Αβέρωφ για της Προεδρικές εκλογές: «Έχουμε πολύ χρόνο για τις προεδρικές  - Η Κύπρος έχει Πρόεδρο, Κυβέρνηση»

Μια σίγουρη από τώρα απόφαση είναι ότι ο ΔΗΣΥ θα έχει τον δικό του υποψήφιο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματοςΑβέρωφ  Νεοφύτου, προσθέτοντας ότι «έχουμε πολύ χρόνο για τις προεδρικές εκλογές».


Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης του στο λιμάνι της Λάρνακας και κληθείς να σχολιάσει τα διάφορα σενάρια που αναπτύσσονται για τις προεδρικές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι «έχουμε πολύ χρόνο για τις προεδρικές εκλογές. Η Κύπρος έχει Πρόεδρο, Κυβέρνηση. Έχουμε εθνικές προκλήσεις και έγνοια μας είναι η οικονομική, πολιτική και κοινωνική σταθερότητα της χώρας».
 
Σεβόμαστε, συνέχισε, τους δημοσκόπους, την δουλειά τους κάνουν, να βγάζουν φωτογραφίες της στιγμής.
 
«Αυτά τα πράγματα έχω πει ως ΔΗΣΥ, θα τα δούμε την ώρα που πρέπει. Με μια σίγουρη από τώρα απόφαση, ο ΔΗΣΥ θα έχει τον δικό του υποψήφιο. Ο στόχος μας είναι η χώρα να παραμείνει στην σωστή πορεία, να συνεχίσει η πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top