Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις στην Ελλάδα για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις στην Ελλάδα για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Ο προπονητής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων έπειτα από καταγγελίες γονέων

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο προπονητής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 13 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.


Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE