Λούκας Σωτηρίου: «Δεν θα τους κάνω το χατίρι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την επίθεση στο σπίτι του

Λούκας Σωτηρίου: «Δεν θα τους κάνω το χατίρι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την επίθεση στο σπίτι του

Επίθεση στην οικία του δέχθηκε ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου, το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου.

Η επίθεση ήρθε μετά και τον απόηχο του αγώνα μεταξύ ΑΡΗ-ΑΕΚ του περασμένου Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, τον οποίο διεύθυνε ο κ. Σωτηρίου.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, για την επίθεση ο κ. Λούκας Σωτηρίου ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν τον σταματά. «Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, έχει αρμόδιους να μας κρίνουν. Δεν με σταματάνε και δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να φύγω. Θα φύγω όταν θα θέλω εγώ και όταν δεν θα μπορώ άλλο να συνεχίσω» τόνισε στην ιστοσελίδα μας.

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία ενώ παρέδωσε και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του όπου φαίνονται τρία άτομα κατά την ώρα της επίθεσης. Μέλη της δύναμης έχουν ήδη μεταβεί στο σημείο και έχουν συλλέξει υλικό έτσι ώστε να ενισχυθούν ο έρευνες.

Όπως διαφαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε ToThemaOnline οι δράστες έχουν γράψει απειλητικά συνθήματα αναγράφοντας συγκεκριμένα: «ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕΣ». Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην οικία βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του διαιτητή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Καρογιάν, το «κοτσάνι» της πολιτικής και το όνειρο της ανατροπής - Η ΔΗΠΑ από την προσδοκία στην επιβίωση

Ο Καρογιάν, το «κοτσάνι» της πολιτικής και το όνειρο της ανατροπής - Η ΔΗΠΑ από την προσδοκία στην επιβίωση

Η απόφαση του Μάριου Καρογιάν να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, δεν είναι απλή προσωπική επιλογή. Είναι μια πολιτική πράξη με πολλαπλά μηνύματα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η ΔΗΠΑ δοκιμάζεται έντονα και αναζητά τρόπο να επανατοποθετηθεί, στο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE