Επιτροπή Δεοντολογίας Αθλητισμού: Αποφάσισε αυτεπάγγελτο έλεγχο στον τρόπο άσκησης καθηκόντων διαιτητών

Επιτροπή Δεοντολογίας Αθλητισμού: Αποφάσισε αυτεπάγγελτο έλεγχο στον τρόπο άσκησης καθηκόντων διαιτητών

Τον αυτεπάγγελτο έλεγχο και εξέταση του τρόπου, που διαιτητές ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, ασκούν τα καθήκοντά τους αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.


Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αναφέρει πως το εν λόγω θέμα έχει ήδη εξεταστεί σε αρκετές Συνεδρίες της Επιτροπής από το Μάρτιο του 2021 και αφού μελετήθηκαν λεπτομερώς συγκεκριμένες διαιτησίες, τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και της καλαθοσφαίρισης, η Επιτροπή έκρινε ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι διαιτησίες αυτές να εμπίπτουν εντός των πλαισίων των αρμοδιοτήτων της.
 
Η Επιτροπή αναφέρει ότι στον κατάλληλο χρόνο και νοουμένου ότι υπάρξει θέμα θα ζητήσει τη συνεργασία και βοήθεια τόσο του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και της Αστυνομίας.
 
Τέλος, αναφέρει ότι η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται για σκοπούς ενημέρωσης αναφορικά στις προθέσεις της Επιτροπής,  ωστόσο, σημειώνει ότι λόγω του ότι οι ενέργειες της καλύπτονται από πλήρη εχεμύθεια, θα εκδίδονται νέες ανακοινώσεις όποτε η ίδια το κρίνει αναγκαίο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE