Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Τουλάχιστον 26 παιδιά ηλικίας 5 και 6 ετών έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε φωτιά που ξέσπασε στο σχολείο τους στο Μαραντί, στον νότιο Νίγηρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης της περιφέρειας Τσαϊμπού Αμπουμπακάρ.


"Αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνονται 26 θάνατοι, υπάρχουν 13 τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά", είπε ο περιφερειάρχης, διευκρινίζοντας ότι τα μικρά παιδιά ήταν "πρωτάκια", μαθητές της προδημτικής τάξης "μεταξύ 5 και 6 ετών".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE