Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Τουλάχιστον 26 παιδιά ηλικίας 5 και 6 ετών έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε φωτιά που ξέσπασε στο σχολείο τους στο Μαραντί, στον νότιο Νίγηρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης της περιφέρειας Τσαϊμπού Αμπουμπακάρ.


"Αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνονται 26 θάνατοι, υπάρχουν 13 τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά", είπε ο περιφερειάρχης, διευκρινίζοντας ότι τα μικρά παιδιά ήταν "πρωτάκια", μαθητές της προδημτικής τάξης "μεταξύ 5 και 6 ετών".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE