Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τις υπηρεσίες του για τις επόμενες 15 ημέρες θα σταματήσει να προσφέρει ένας οίκος ανοχής στις Σέρρες, μιας και σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, πελάτης που εξυπηρετήθηκε δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το «λουκέτο» δεν ήταν το μόνο που συνέβη πάντως στην όλη υπόθεση, αφού και ο πελάτης συνελήφθη από τις αρχές, όπως αναφέρει το voria.gr.

Όπως σε όλους τους κλειστούς χώρους, έτσι και στους οίκους ανοχής επιτρέπεται η είσοδος μόλις σε εμβολιασμούς, ενώ η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ενημέρωση για εντατικοποίηση των ελέγχων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.