«Ο γάρος της ημέρας»: Διάβαση πεζών με σκιά… το νέο parking της γειτονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Διάβαση πεζών με σκιά… το νέο parking της γειτονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για ακόμα μία φορά αντιδράσεις προκάλεσε παρκάρισμα Κύπριου πολίτη με αποτέλεσμα οι αναρτήσεις στη σελίδα του Facebook "γάρος της ημέρας" να μην έχουν τελειωμό.

Αυτή τη φορά, πολίτης, τράβηξε χειρόφρενο και άφησε το αυτοκίνητο του ακριβώς πάνω σε διάβαση αλλά… κάτω από τη σκιά του δέντρου.

Από ότι φαίνεται το σημείο αυτό έγινε το parking της γειτονιάς αφού ο πολίτης που ανέβασε την ανάρτηση συγκεκριμένα έγραψε: «Άλλος/η στο ίδιο σημείο και πάλι η τροχαία έχει πολλά πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.