Χάθηκαν τα ίχνη της 74χρονης Αιμιλίας στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη της 74χρονης Αιμιλίας στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 74 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της, στη Λεμεσό, από τις 2μ.μ. σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2021.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με κοντά γκρίζα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της από την οικία της, φορούσε μαύρο παντελόνι, φανέλα χρώματος καφέ και αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.