Θρίλερ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Γιατί έχει εξαφανιστεί;

Θρίλερ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Γιατί έχει εξαφανιστεί;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Προτιμά να εμφανίζεται μόνο όταν εκείνος το θεωρεί σωστό και όταν πρόκειται για την δουλειά του. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να μένει στο σπίτι του.

Αντιθέτως, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις συνήθως με τους φίλους της. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο και μάλιστα διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του.

Σύμφωνα με το ελλαδικό περιοδικό ciao, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για φέτος το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει λίγες εμφανίσεις, ενώ συχνά ταξιδεύει στην Κύπρο για να δει τους δικούς του ανθρώπους.

Το Πάσχα το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάρο στο ησυχαστήριό του και πέρασε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με λίγους και καλούς του φίλους. Ο φωτογραφικός φακός έχει ν’ απαθανατίσει μαζί τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια αρκετό καιρό , κάτι που κάνει αρκετούς ν’ αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή.

Η αλήθεια σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά από διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του.

Ο τραγουδιστής περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι τους στην Γλυφάδα και ο μόνος άνθρωπος που περνάει αρκετές ώρες μαζί του είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και απόφαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE