Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε την Τετάρτη στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, γύρω στις 11:00.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, εντοπίστηκε μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής Πισσουρίου και Πάφου πλοιάριο, στο οποίο, μετέβαινε αδιευκρίνιστος αριθμός παράτυπων, όπως διαφάνηκε, μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους γυναίκες και παιδιά.

Το πλοιάριο μεταφέρθηκε με τη συνοδεία ακάτου της λιμενικής στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Η καταμέτρηση του νέου κύματος παράτυπων μεταναστών που γίνεται επί τόπου, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου κατέφθασαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Στους παράτυπους μετανάστες δόθηκε νερό και τροφή, περνούν από ιατρικές εξετάσεις και υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE