Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε την Τετάρτη στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, γύρω στις 11:00.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, εντοπίστηκε μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής Πισσουρίου και Πάφου πλοιάριο, στο οποίο, μετέβαινε αδιευκρίνιστος αριθμός παράτυπων, όπως διαφάνηκε, μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους γυναίκες και παιδιά.

Το πλοιάριο μεταφέρθηκε με τη συνοδεία ακάτου της λιμενικής στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Η καταμέτρηση του νέου κύματος παράτυπων μεταναστών που γίνεται επί τόπου, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου κατέφθασαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Στους παράτυπους μετανάστες δόθηκε νερό και τροφή, περνούν από ιατρικές εξετάσεις και υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE