Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο 21χρονος Νικόλας Θεολόγου

Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο 21χρονος Νικόλας Θεολόγου

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο 21χρονος Νικόλας Θεολόγου.

Άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 9 Νοεμβρίου. Συγγενείς και φίλοι βυθίστηκαν στο πένθος.
Ο νεαρός, με καταγωγή από τον Πύργο Τυλληρίας και κάτοικος Λακατάμιας, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και πάλευε με τον καρκίνο.

Μαζεύτηκαν 750 χιλιάδες ευρώ από όλη την Κύπρο και από ποδοσφαιρικές ομάδες για να μεταβεί στην Αμερική σε Ιατρικό Κέντρο για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για την καταπολέμηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει όπου είδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία.

Παρα τις προσπάθειες ο Νικόλας δεν τα κατάφερε και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί απο τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Π. Λακατάμια, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου η ώρα 12:00.

​Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για μωρά με καρκίνο που θα διαθέσει η οικογένεια.

Πηγή: famagustanews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE