Θλίψη για τον χαμό της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη

Θλίψη για τον χαμό της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη

Μία δυσάρεστη είδηση άρχισε να κυκλοφορεί από το πρωί της Τετάρτης στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Αυτή της απώλειας της Εύας Μπουντούρη.

Η 40χρονη παραγωγός είχε συνδέσει το όνομά της με τον «Εν Λευκώ 87,7», καθώς βρισκόταν εκεί 14 συνεχόμενα χρόνια.

 Ξεκίνησε στο ραδιόφωνο το 2002 και το 2007 πήγε στον σταθμό που έμελλε να γίνει δεύτερο σπίτι της, κάνοντας εκπομπή καθημερινά 12:00-14:00.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha σημείωσε πως είχε μπει προληπτικά για μία χειρουργική επέμβαση, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Ο σταθμός δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα καμία εκπομπή και θα παίζει μόνο μουσική, σε ένδειξη πένθους για τον πρόωρο θάνατό της.

Η ανακοίνωση του Εν Λευκώ: «Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη.

Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους»

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE