Κι’ όπου βγει…

Κι’ όπου βγει…

Δεν θέλουμε να προδικάσουμε τίποτα. Αντιθέτως, θέλουμε η Εθνική μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρωσία, αλλά βλέπουμε «καθαρά» και αντιλαμβανόμαστε πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δίνει έναν ζόρικο αγώνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και πρέπει να έχει στόχο το να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, και μια ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στου Ρώσους, εκτός έδρας. Κι’ όπου βγει, εξάλλου, δεν είμαστε το φαβορί και ούτε την πίεση έχουμε.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE