Κι’ όπου βγει…

Κι’ όπου βγει…

Δεν θέλουμε να προδικάσουμε τίποτα. Αντιθέτως, θέλουμε η Εθνική μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρωσία, αλλά βλέπουμε «καθαρά» και αντιλαμβανόμαστε πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δίνει έναν ζόρικο αγώνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και πρέπει να έχει στόχο το να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, και μια ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στου Ρώσους, εκτός έδρας. Κι’ όπου βγει, εξάλλου, δεν είμαστε το φαβορί και ούτε την πίεση έχουμε.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.