Κι’ όπου βγει…

Κι’ όπου βγει…

Δεν θέλουμε να προδικάσουμε τίποτα. Αντιθέτως, θέλουμε η Εθνική μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρωσία, αλλά βλέπουμε «καθαρά» και αντιλαμβανόμαστε πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δίνει έναν ζόρικο αγώνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και πρέπει να έχει στόχο το να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, και μια ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στου Ρώσους, εκτός έδρας. Κι’ όπου βγει, εξάλλου, δεν είμαστε το φαβορί και ούτε την πίεση έχουμε.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE