Στο ψυχιατρείο οδήγησαν «μαχαιροβγάλτη» που κυκλοφορούσε στη Σαριπόλου – Μαχαίρωσε 29χρονο

Στο ψυχιατρείο οδήγησαν «μαχαιροβγάλτη» που κυκλοφορούσε στη Σαριπόλου – Μαχαίρωσε 29χρονο

Διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης από ιατρούς του Ψυχιατρείου Αθαλάσσας διέταξε το ΤΑΕ Λεμεσού για τον 33χρονο άνδρα που μαχαίρωσε 29χρονο στη Λεμεσό καθώς παρουσιάζει ψυχολογικές διαταραχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  του ToThemaOnline ο 33χρονος άνδρας υποστήριξε στις αρχές πως κρατούσε μαχαίρι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Λεμεσού, ο 33χρονος προσέγγισε 29χρονο που βρισκόταν με την παρέα του και του επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια, αφού επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό όργανο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι επιθέσεις από ψυχολογικά διαταραγμένα πρόσωπα.

Το περιστατικό  εξετάζεται από το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ για καλή του τύχη ο 29χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE