Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη

 Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη

Ο άτυχος 22χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου με παροχή οξυγόνου

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένας 22χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία.


Νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου με παροχή οξυγόνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε χθες από επιπλοκές του κορωνοϊού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE