Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η πρόταση του εισαγγελέα για τον Αναγνωστόπουλο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η πρόταση του εισαγγελέα για τον Αναγνωστόπουλο

Για ποια αδικήματα ζητά να παραπεμφθεί σε δίκη ο 32χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

Να παραπεμφθεί σε δίκη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν ζητά ο εισαγγελέας στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την παραπομπή του.

Παράλληλα ζητά να δικαστεί για τον βασανισμό του σκύλου τους σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για την ψευδή αναγγελία που είχε κάνει στις Αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE