Την έσφαξε με σπαθί σαμουράι στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης -ΒΙΝΤΕΟ

Την έσφαξε με σπαθί σαμουράι στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης -ΒΙΝΤΕΟ

Η νεαρή αρχιτέκτονας την ώρα που περπατούσε στο Ατακσεχίρ της Κωνσταντινούπολης, δέχθηκε επίθεση από τον 28 ετών Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ.

Ο δράστης την πλησίασε από πίσω και κυριολεκτικά την έσφαξε με ένα σπαθί σαμουράι μήκους 75 εκατοστών. Η κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί αλλά αυτός της επέφερε αλλεπάλληλα τραύματα

Ο δράστης συνελήφθη και στην κατάθεση του είπε πως όταν βγήκε από το σπίτι του είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα!

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE