LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ: Ασυνήθιστα σέξι με Scarlet dress, βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο στο κόκκινο χαλί

Μέγκαν Μαρκλ: Ασυνήθιστα σέξι με Scarlet dress, βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο στο κόκκινο χαλί

Η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο γκαλά Salute to Freedom 2021, στη Νέα Υόρκη. Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν επίσης υψηλού προφίλ παρευρισκόμενοι, όπως ο Jon Bon Jovi, τιμά τους βετεράνους του στρατού για την υπηρεσία τους.

Για αυτή τη βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, η Μέγκαν φόρεσε ένα εντυπωσιακό, κόκκινο φόρεμα από την Carolina Herrera, με ουρά και στενή μέση.
Η Μέγκαν συνδύασε το look με θεϊκές μπορντό σατέν γόβες Giuseppe Zanotti ενώ το φόρεμα είχε βαθύ ντεκολτέ, και μεγάλο σκίσιμο στον μηρό.

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η Μέγκαν πρόσθεσαν καρφίτσες με κόκκινα λουλούδια παπαρούνας στο πέτο, για την Ημέρα Μνήμης του Ηνωμένου Βασιλείου στις 11 Νοεμβρίου.

Το beauty look της δούκισσας ήταν φρέσκο και λαμπερό, με τη Μέγκαν να επιλέγει έντονο smokey eye και έντονο ρουζ στα μάγουλα, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο.

Φαίνεται πως η Μέγκαν επέστρεψε στην προ Λονδίνου ζωή της και τη φροντίδα των αγαπημένων της ανθρώπων, όπως εκείνη του make up artist κολλητού της, Daniel Martin, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και δημοσίευσε και Post στο Instagram όπου συνδύασε τη φωτό του Χάρι και της Μέγκαν με ένα στίχο από το ποίημα της Μάγιας Αγγέλου "Ακόμα Ανατέλλω".

"Μπορείτε να με γράψετε στην ιστορία
Με τα πικρά, στρεβλά σας ψέματα
Μπορείτε να με σύρετε στην ίδια τη βρωμιά
Αλλά ακόμα, σαν τη σκόνη, θ’ ανεβαίνω ψηλά".

Ο make up artist ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους της Μαρκλ στο χλιδάτο baby shower που είχε κάνει το 2019 στη Νέα Υόρκη πριν τον ερχομό του Άρτσι.

Τόσο η ίδια όσο και ο Χάρι φάνηκαν ηλιοκαμμένοι, που είναι φυσικό αφού πλέον ζουν στην Καλιφόρνια όπου έχει πολύ καλό καιρό όλο τον χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης στο κόκκινο χαλί, η Μέγκαν έκανε το πιο όμορφο κοπλιμέντο στον σύζυγό της:

"Μέγκαν, είσαι περήφανη για τον σύζυγό σου", φώναζαν οι δημοσιογράφοι με την ίδια να χαμογελά και να αποκρίνεται: "Πάντα είμαι περήφανη για εκείνον, ναι"!

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top