Νέα επικοινωνία Μέρκελ - Πούτιν για την κατάσταση στα πολωνο-λευκορωσικά σύνορα

Νέα επικοινωνία Μέρκελ - Πούτιν για την κατάσταση στα πολωνο-λευκορωσικά σύνορα

Η Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ επικοινώνησε σήμερα εκ νέου με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν και, σε συνέχεια της χθεσινής τηλεφωνικής συνομιλίας τους, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση εκατέρωθεν των πολωνο-λευκορωσικών συνόρων.

 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της καγκελαρίας, η Μέρκελ τόνισε ότι το καθεστώς της Λευκορωσίας "εργαλειοποιεί ανυπεράσπιστους ανθρώπους σε έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ευρωπαϊκής Ενωσης", ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και στην ευρύτερη περιοχή και ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο να προωθήσει την εφαρμογή των Συμφωνιών του Μινσκ, προκειμένου να διευθετηθεί ειρηνικά η διένεξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE