Νέα επικοινωνία Μέρκελ - Πούτιν για την κατάσταση στα πολωνο-λευκορωσικά σύνορα

Νέα επικοινωνία Μέρκελ - Πούτιν για την κατάσταση στα πολωνο-λευκορωσικά σύνορα

Η Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ επικοινώνησε σήμερα εκ νέου με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν και, σε συνέχεια της χθεσινής τηλεφωνικής συνομιλίας τους, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση εκατέρωθεν των πολωνο-λευκορωσικών συνόρων.

 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της καγκελαρίας, η Μέρκελ τόνισε ότι το καθεστώς της Λευκορωσίας "εργαλειοποιεί ανυπεράσπιστους ανθρώπους σε έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ευρωπαϊκής Ενωσης", ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και στην ευρύτερη περιοχή και ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο να προωθήσει την εφαρμογή των Συμφωνιών του Μινσκ, προκειμένου να διευθετηθεί ειρηνικά η διένεξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.