Υπό κράτηση δύο πρόσωπα στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, δόθηκε πληροφορία ότι δύο πρόσωπα φέρονται να ξεφόρτωναν χαλκοσωλήνες από όχημα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Στο μέρος μετέβη περίπολο της ΑΔΕ Πάφου, το οποίο εντόπισε ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών .

Ο 35χρονος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε και ότι οι χαλκοσωλήνες ανήκουν στον οδηγό, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε μεταβεί στο περίπτερο. 

Ο οδηγός, ηλικίας 32 ετών, δεν επέστρεψε πίσω. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου, που εντοπίστηκε στον χώρο για παράνομη κατοχή περιουσίας, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και για τα δύο πρόσωπα.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE