Η Κύπρος, δια του Προέδρου της, συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Η Κύπρος, δια του Προέδρου της, συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Η Κύπρος συμμετέχει σήμερα, δια του Προέδρου της Νίκου Αναστασιάδη, για πρώτη φορά στη Διάσκεψη για τη Λιβύη την οποία έχει συγκαλέσει ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, στο Παρίσι.


Όπως έχει δηλώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, στη Διάσκεψη θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων, αλλά και η πολιτική μετάβαση στη Λιβύη, ενόψει και των εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν στη χώρα τον προσεχή Δεκέμβριο.

Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στο 4ο Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν  στο Παρίσι ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για ρεύμα - «Στόχος να συνεχίσει να μειώνεται η τιμή και να γίνει αισθητή στον λογαριασμό»

Λετυμπιώτης για ρεύμα - «Στόχος να συνεχίσει να μειώνεται η τιμή και να γίνει αισθητή στον λογαριασμό»

Η μείωση του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Κυβέρνησης, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE