Τουρκία: Αεροπορική εταιρεία δεν θα επιβιβάζει πολίτες που ετοιμάζονται για μετανάστευση

Τουρκία: Αεροπορική εταιρεία δεν θα επιβιβάζει πολίτες που ετοιμάζονται για μετανάστευση

Η λευκορωσική Belavia ανακοίνωσε πως η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρει πως η Λευκορωσία ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους, που διαφεύγουν από μέρη του κόσμου όπου μαίνονται πόλεμοι, να προσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα
Η λευκορωσική αεροπορική εταιρεία Belavia ανακοίνωσε σήμερα ότι, κατόπιν αιτήματος των τουρκικών αρχών, δεν θα επιτρέπει σε πολίτες του Ιράκ, της Συρίας και της Υεμένης να επιβιβάζονται σε πτήσεις της από την Τουρκία.

Η Belavia ανακοίνωσε πως η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρει πως η Λευκορωσία ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους, που διαφεύγουν από μέρη του κόσμου όπου μαίνονται πόλεμοι, να προσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα και μπορεί να επιβάλει από τη Δευτέρα νέες κυρώσεις εναντίον του Μινσκ και των αεροπορικών εταιρειών που μεταφέρουν τους μετανάστες.

Η Τουρκία, σε μια προσπάθεια να αποφύγει πιθανές κυρώσεις, δραστηριοποιείται για να σταματήσει αυτή η ροή, ενώ και η Turkish Airlines έχει λάβει απόφαση ανάλογη με αυτή της Belavia.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE