«Αυτοί που είχαν κάνει το… σφάλμα το 19-20 είναι εκεί και μια χαρά» - Επαναλαμβάνουν τη διαδικασία οι αστυνομικοί -ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτοί που είχαν κάνει το… σφάλμα το 19-20 είναι εκεί και μια χαρά» - Επαναλαμβάνουν τη διαδικασία οι αστυνομικοί -ΒΙΝΤΕΟ

Στην υπόθεση που προέκυψε με τους 100 αστυνομικούς που θα πρέπει να επαναλάβουν τις ψυχομετρικές εξετάσεις αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος Κλάδου Αστυνομικών Συντεχνίας Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης.

Αρχικά ανέφερε «θα επαναληφθεί η διαδικασία από τις ψυχομετρικές εξετάσεις. Ο Αρχηγός ήταν αποφασισμένος να κάνει αυτό που πρέπει για να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να επαναφέρει την ηρεμία στο σώμα. Εμείς σαν κλάδος θα διαβουλευτούμε τους νομικούς μας συμβούλους. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια πολυκατοικία, όμως μέσα δεν έχουμε βάλει ούτε έπιπλα, ούτε συσκευές. Το πάμε βήμα-βήμα. Αυτό που έγινε πέρσι ήταν λάθος δεν βρισκόμασταν εμείς πέρσι. Ήταν πολύ απλό να ενημερωθούν».

Αναφορικά με τη χθεσινή (11/11) συνεδρία στη Βουλή είπε ότι «ζητήσαμε ευθύνες χθες. Αυτοί που είχαν κάνει το ''σφάλμα'' το 19-20 είναι εκεί και μια χαρά είναι. Όταν ζητούσαν ευθύνες πριν ένα χρόνο, ο αρχηγός και η υπουργός δικαιοσύνης τότε ήταν απέναντί μας Για να τους υπενθυμίσουμε ότι ποτέ δεν φύγαμε από αυτό το καράβι. Μου ζήτησαν αν έχω στοιχεία να τα καταθέσω για σκοπιμότητα. Η Επιτροπή Νομικών μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο αστυνομικό σώμα».

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE