Χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στη Λευκωσία - Επί τόπου Αστυνομία και πυροτεχνουργοί

Χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στη Λευκωσία - Επί τόπου Αστυνομία και πυροτεχνουργοί

Γύρω στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος - ΟΠΕ Λευκωσίας, εντόπισαν μία πλήρη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, και ένα τεμάχιο εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, γέμισμα χειροβομβίδας επιθετικού τύπου, μέσα σε χάρτινο κουτί και νάιλον τσάντα, σε κάδο απορριμματοφόρου, που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή Αγλαντζιάς.

Τα μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή, όπου μετέβηκαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, για εξετάσεις.

Αφού τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών αποσυναρμολόγησαν τα ανευρεθέντα, τα παρέλαβαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.