Πετούσε 19χρονος οδηγός - Τον ανέκοψαν μέλη της τροχαίας και πάει Δικαστήριο

Πετούσε 19χρονος οδηγός - Τον ανέκοψαν μέλη της τροχαίας και πάει Δικαστήριο

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λάρνακα, να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητα 118 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 50 που είναι το όριο ταχύτητας, στη λεωφόρο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής. Τα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που ανέκοψαν τον νεαρό, τον οδήγησαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Αφού αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE