Πετούσε 19χρονος οδηγός - Τον ανέκοψαν μέλη της τροχαίας και πάει Δικαστήριο

Πετούσε 19χρονος οδηγός - Τον ανέκοψαν μέλη της τροχαίας και πάει Δικαστήριο

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λάρνακα, να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητα 118 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 50 που είναι το όριο ταχύτητας, στη λεωφόρο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής. Τα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που ανέκοψαν τον νεαρό, τον οδήγησαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Αφού αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE