Τριήμερη απεργία πείνας από Κύπριους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη έξω από το τουρκικό προξενείο

Τριήμερη απεργία πείνας από Κύπριους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη έξω από το τουρκικό προξενείο

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης Κύπριοι φοιτητές για την εισβολή των Τούρκων στο νησί.

Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται με πανό, πλακάτ και ελληνικές σημαίες, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Δ. Γούναρη.

Πρόκειται για το καθιερωμένο τριήμερο παραμονής Κύπριων φοιτητών απέναντι από το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης. «Τριήμερη απεργία πείνας. Έξω οι Τούρκοι από την Κύπρο» αναγράφεται σε πανό της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών (ΠΕΟΦ).

Οι διαμαρτυρόμενοι μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενος αναφέροντας ότι αντιδρούν στην διζωνική δικοινωτική ομοσπονδία Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του γενικού γραμματέα της ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης Λουκά Συμεού στο grtimes.gr.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE