LIFESTYLE

La Casa de Papel: O 5o κύκλος μπορεί να μην είναι ο τελευταίος

La Casa de Papel: O 5o κύκλος μπορεί να μην είναι ο τελευταίος

«Λαβράκι» έβγαλε η συνέντευξη του Ραούλ Μόρα, μοντέρ της δημοφιλούς σειρά του Netflix «La Casa de Papel», στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο Μόρα που βρέθηκε στη χώρα μας για να συμμετάσχει το Σάββατο στο masterclass του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σημείωσε πως δεν γνωρίζει αν όντως ο 5ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η συμμορία του «προφεσόρ», αποχαιρετά σύντομα το κοινό, καθώς το 2ο μέρος του 5ου κύκλου του La Casa de Papel βγαίνει στις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Netflix, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί ότι είναι τα τελευταία επεισόδια.

Ωστόσο, ο Ραούλ Μόρα δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι πράγματι θα είναι τα τελευταία επεισόδια, καθώς όπως τονίζει «πρόκειται για τέτοιο φαινόμενο που ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα σκεφτεί το Netflix».

Εφόσον, το «La Casa de Papel» πάει και σε 6ο κύκλο, θα ήθελε να συνεχίσει και ο ίδιος. Διαφορετικά, θα ήθελε να δουλέψει σε πιο μικρά πρότζεκτς, γιατί η συγκεκριμένη σειρά με τόσο υψηλές απαιτήσεις και υψηλούς στόχους είναι εξουθενωτική και όπως αναφέρει «θα ήθελα να δουλέψω σε κάτι όχι πιο εύκολο, αλλά πιο ήσυχο και εύκολα διαχειρίσιμο».

Ο Ραούλ Μόρα πριν από το “La Casa de papel” έκανε τρέιλερ, προωθητικά βίντεο για σειρές και ταινίες. Κινηματογραφούσε ο ίδιος και ήθελε να βρίσκεται στο χώρο του σινεμά.

Διακριτικά αποφεύγει να μιλήσει για συγκεκριμένους ηθοποιούς της σειράς, εξηγεί όμως ότι όσον αφορά τα εκφραστικά τους μέσα, υπάρχουν εκείνοι που κάνουν πολλές γκριμάτσες, οπότε ο μοντέρ πρέπει να βρει ποιες τους ταιριάζουν, υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν τόσα εκφραστικά μέσα και ο μοντέρ πάλι πρέπει να αναζητήσει εκείνα που θα τους βελτιώσουν. Θεωρεί ωστόσο ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στο κάστινγκ και όλοι οι ηθοποιοί ταίριαζαν απόλυτα με το ρόλο τους, ενώ τονίζει ότι όσοι δούλεψαν για τη σειρά πέρασαν πολύ καλά. «Νομίζω ότι αυτή η ενέργεια υπάρχει στην ίδια τη σειρά. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, αλλά δεν είναι μόνο δουλειά. Είμαστε σαν οικογένεια».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top