Παραδόθηκε οικειοθελώς στις κεντρικές φυλακές ο Ράντζα

Παραδόθηκε οικειοθελώς στις κεντρικές φυλακές ο Ράντζα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ίδιος εθεάθη στις κεντρικές φυλακές όπου και παραδόθηκε.
 

Ο ίδιος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υποστήριξε ότι φοβόταν να πάει στην αστυνομία γι’ αυτό και πήγε στις κεντρικές φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατάδικος μεταφερόταν γύρω στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου από την Αγία Σκεπή όπου βρισκόταν για αποτοξίνωση στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης του για υπόθεση ναρκωτικών. 

Ο κατάδικος κατάφερε κατά την μετάφορα του να ανοίξει την πόρτα του οχήματος σε κεντρική λεωφόρο στην Λευκωσία και να αποδράσει. Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE