Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 49χρονος Χαράλαμπος στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 49χρονος Χαράλαμπος στη Λεμεσό

Στα τραύματα του υπέκυψε χθες ο 49χρονος  Χαράλαμπος Τέρλας από τη Λεμεσό.

Ο 49χρονος, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μουσών στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε μεταλλικά κάγκελα οικοπέδου και ακινητοποιήθηκαν.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος έφερε κάταγμα ρινός και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους, ενώ η κατάσταση της υγείας του 49χρονου κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν για 42 ημέρες μέχρι που υπέκυψε στα τραύματα του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE