Τον «τσάκωσαν» με το αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό

Τον «τσάκωσαν» με το αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, ο 28χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ποσότητα κάνναβης βάρους 1.5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαινης, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, εντός του οχήματος ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 29 περίπου γραμμαρίων.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE