Η πριγκίπισσα Σάρλοτ βαπτίζεται - Προετοιμασίες στο Μπάκιγχαμ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ βαπτίζεται - Προετοιμασίες στο Μπάκιγχαμ

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η κόρη του βρετανού πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ που γεννήθηκε τον Μάιο, θα βαφτιστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του πατέρα της, η βάφτιση θα τελεστεί στις 5 Ιουλίου στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ, όπου οι γονείς της, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ όπως είναι ο επίσημος τίτλος τους, έχουν εξοχική κατοικία, στα κτήματα της βασίλισσας Ελισάβετ στην ανατολική Αγγλία.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Ουέλμπι, ο πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος είχε τελέσει τη βάφτιση και του μεγαλύτερου αδελφού της Σάρλοτ, του πρίγκιπα Γεωργίου, που τον ερχόμενο μήνα θα κλείσει τα δύο του χρόνια.

Το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα (προς τιμήν της εκλιπούσης γιαγιάς της Νταϊάνα και της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ), δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 2 Μαϊου που βγήκε από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE