Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων από αύριο (15/11) - Δείτε τις περιοχές

 Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων από αύριο (15/11) - Δείτε τις περιοχές

Δρόμοι θα είναι κλειστοί στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στη Λάρνακα από 15 - 21 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 15/11/2021 έως 21/11/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα για κατασκευή του συμβολαίου C12A στους πιο κάτω δρόμους στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας.

Κλειστοί δρόμοι θα είναι στην Οδό Πετράκη Κυπριανού (από την συμβολή της Τέρρα Σάντα μέχρι την Αρχ. Κυρίλλου), στην Οδό Ανδρέα Στρουθίδη (από την πλατεία Μητροπόλεως μέχρι την Σταυροδρομίου) και στην Οδό Αριστείδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE