Οι τέσσερις συν δύο βασικοί και αναντικατάστατοι του Τιμούρ Κετσπάγια στα… 8/11 του Α΄ γύρου

Οι τέσσερις συν δύο βασικοί και αναντικατάστατοι του Τιμούρ Κετσπάγια στα… 8/11 του Α΄ γύρου

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, η Ανόρθωση βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την κορυφή, αλλά εκκρεμεί το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ, το οποίο αν η “Κυρία” κερδίσει, θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε κάποιες φορές ροτέισιον λόγω των αγώνων της ομάδας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και μόνο τέσσερις παίκτες αγωνίστηκαν βασικοί σε όλα τα ματς.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.