Συγκεντρώθηκαν αρνητές της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη - Πέταξαν τρικάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεντρώθηκαν αρνητές της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη - Πέταξαν τρικάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μικροένταση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 19.00 όταν οι διαδηλωτές περνούσαν μπροστά από το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» και μία μικρή ομάδα ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα κατά ατόμων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω, για την τελετή λήξης του φεστιβάλ κινηματογράφου.

Αντιεμβολιαστές πέταξαν τρικάκια και έκανα χειρονομίες κατά των σινεφίλ, που περίμεναν για να δείξουν τα πιστοποιητικά τους. Επενέβη άμεσα η Αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να προκληθούν επεισόδια.

Η πορεία ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, όπου νωρίτερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν αρνητές της πανδημίας, μεταξύ άλλων μέλη του «Ιερού Λόχου», ενώ μαζί τους ενώθηκαν τα μέλη της Πανελλήνιας ομάδας επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ3, επί της Λεωφόρου Στρατού.Οι διαμαρτυρόμενοι κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου και ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δείτε εδώ βίντεο:

Δείτε εδώ βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE