Εθνική ώρα μηδέν: Μετά τον εφιάλτη ώρα για ΣΚΛΗΡΕΣ… αποφάσεις!

Εθνική ώρα μηδέν: Μετά τον εφιάλτη ώρα για ΣΚΛΗΡΕΣ… αποφάσεις!

Ο… εφιάλτης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελείωσε για την Εθνική Κύπρου, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα στη διοργάνωση, αυτή τη φορά με 2-1 από τη Σλοβενία, εκτός έδρας.

Την τελευταία αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μια ανούσια βελτίωση, ενώ για ακόμα μια φορά, ξεκίνησε με απαιτήσεις, όμως, δεν έφτασε ούτε στα… μισά! Με πολλές κακές εμφανίσεις, άσχημα αποτελέσματα και… διασυρμούς, η Κύπρος, εν τέλει, κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, και όχι στην τελευταία, λόγω της διαφοράς τερμάτων με τη Μάλτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE