Μαχητικά F-16 πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από την Κατεχόμενη Λευκωσία - Οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό

Μαχητικά F-16 πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από την Κατεχόμενη Λευκωσία - Οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό

Μαχητικό F-16 πετούσε πάνω από την κατεχόμενη Λευκωσία προκαλώντας αντιδράσεις αφού σαν σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Η άφιξη του τουρκικού μαχητικού σχετίζεται με την παρέλαση που πραγματοποιείται στα κατεχόμενα για τις εκδηλώσεις των κατοχικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχητικό αεροσκάφος έφθασε μέχρι το σημείο που ελέγχεται από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στις κατεχόμενες περιοχές.

Το F-16 ήταν ορατό από διάφορα σημεία της πρωτεύουσας όπως μπορούμε να δούμε στα πιο κάτω βίντεο.

Παρόν στους εορτασμούς και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι που έφτασε παράνομα στα κατεχόμενα το πρωί.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE