Μαχητικά F-16 πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από την Κατεχόμενη Λευκωσία - Οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό

Μαχητικά F-16 πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από την Κατεχόμενη Λευκωσία - Οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό

Μαχητικό F-16 πετούσε πάνω από την κατεχόμενη Λευκωσία προκαλώντας αντιδράσεις αφού σαν σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Η άφιξη του τουρκικού μαχητικού σχετίζεται με την παρέλαση που πραγματοποιείται στα κατεχόμενα για τις εκδηλώσεις των κατοχικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχητικό αεροσκάφος έφθασε μέχρι το σημείο που ελέγχεται από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στις κατεχόμενες περιοχές.

Το F-16 ήταν ορατό από διάφορα σημεία της πρωτεύουσας όπως μπορούμε να δούμε στα πιο κάτω βίντεο.

Παρόν στους εορτασμούς και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι που έφτασε παράνομα στα κατεχόμενα το πρωί.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE