Σήμερα το απόγευμα: Έκρηξη σε υποστατικό σήκωσε στο πόδι χωριό της Λεμεσού

Σήμερα το απόγευμα: Έκρηξη σε υποστατικό σήκωσε στο πόδι χωριό της Λεμεσού

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 5:00 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Έκρηξη ξεσήκωσε κυριολεκτικά το χωριό το χωριό Μονιάτης, με τους κατοίκους να αντικρίζουν άντρα, ηλικίας 35 χρόνων, αιμόφυρτο, ο οποίος είχε ωστόσο τις αισθήσεις του. 

Οι κάτοικοι που αντίκρισαν τον άτυχο άντρα, περίγραψαν ότι αν και βρισκόταν στο έδαφος αιμόφυρτος, κινούσε τα χέρια και τα πόδια του. Ωστόσο, σημείωσαν, δυσκολευόταν να ακούσει.  

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία, η οποία εξετάζει τη σκηνή όπου συνέβη το περιστατικό. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα της έκρηξης,  φαίνεται να ασχολείτο με την κατασκευή εκρηκτικών υλικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE