Σάρωσαν τα χρυσαφικά οικίας στην Πάφο - Μπήκαν και βγήκαν από την κύρια είσοδο

Σάρωσαν τα χρυσαφικά οικίας στην Πάφο - Μπήκαν και βγήκαν από την κύρια είσοδο

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με την απόσπαση μεγάλου αριθμού κοσμημάτων στην περιοχή Κονιών, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου η διάρρηξη φέρεται να διαπράχθηκε χτες νωρίς το βράδυ , από κατοικία.

Οι φερόμενοι δράστες φέρεται να απέσπασαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων που ακόμη δεν έχουν κοστολογηθεί.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι φερόμενοι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από την κύρια είσοδο την οποία είχαν παραβιάσει.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE