Χρίστος Κυπρής – Ειρήνη Καραγιώργη: Έτοιμοι να παντρευτούν!

Χρίστος Κυπρής – Ειρήνη Καραγιώργη: Έτοιμοι να παντρευτούν!

«Ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας»

Στο περιοδικό «Down Town» και τη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη η Ειρήνη Καραγιώργη και ο Χρίστος Κυπρής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες, φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της νέας τους ζωής, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησαν, μίλησαν και για το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE