Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Η Άννα Βίσση απόλαυσε το ταξίδι της και σε καμία περίπτωση δεν το έκρυψε.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Άννα Βίσση με τον Χάρη Σιανίδη για μία σύντομη εξόρμηση εκτός Ελλάδας. Η 63χρονη τραγουδίστρια γέμισε για την περίσταση τον λογαριασμό της στο Instagram με αναρτήσεις και έδειξε στο κοινό πόσο ωραία περνούσε.

Στα stories της ξεκίνησε ήδη από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, ενώ έφτασε να φοράει μαγιό και να ποζάρει απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Η επιβίβαση στο αεροπλάνο

anna vissi dubai4

Οι χοροί στην πόλη

Η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που βρισκόταν στο Ντουμπάι και το έδειξε χορεύοντας ξέφρενα με φόντο τα χαρακτηριστικά, ψηλά κτίρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE