Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Η Άννα Βίσση απόλαυσε το ταξίδι της και σε καμία περίπτωση δεν το έκρυψε.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Άννα Βίσση με τον Χάρη Σιανίδη για μία σύντομη εξόρμηση εκτός Ελλάδας. Η 63χρονη τραγουδίστρια γέμισε για την περίσταση τον λογαριασμό της στο Instagram με αναρτήσεις και έδειξε στο κοινό πόσο ωραία περνούσε.

Στα stories της ξεκίνησε ήδη από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, ενώ έφτασε να φοράει μαγιό και να ποζάρει απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Η επιβίβαση στο αεροπλάνο

anna vissi dubai4

Οι χοροί στην πόλη

Η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που βρισκόταν στο Ντουμπάι και το έδειξε χορεύοντας ξέφρενα με φόντο τα χαρακτηριστικά, ψηλά κτίρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.