Υπό μονοήμερη κράτηση 30χρονος που φέρεται να ξάφρισε δωμάτιο ξενοδοχείου

Υπό μονοήμερη κράτηση 30χρονος που φέρεται να ξάφρισε δωμάτιο ξενοδοχείου

Διάταγμα προσωποκράτησης μιας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου για υπόθεση διάρρηξης δωματίων ξενοδοχειακής μονάδας και κλοπής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, καταγγέλθηκε από διευθυντή παραλιακού ξενοδοχείου στην Πέγεια ότι μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 27 Αυγούστου του 2021 διαρρήχθηκαν δωμάτια και άλλοι χώροι του πιο πάνω ξενοδοχείου και κλάπηκαν απ’ αυτά δύο τηλεοράσεις αξίας 1000 ευρώ, ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή αξίας 650 ευρώ, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με τον πύργο του αξίας 600 ευρώ και η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στις 2.250 ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του ΤΑΕ Πάφου, που διενήργησαν εξετάσεις, παρελήφθησαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για επιστημονικές εξετάσεις . 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 30χρονου Ευρωπαίου πολίτη, κάτοικου Πάφου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Ακολούθως αυτός τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση με σκοπό την συμπλήρωση των εξετάσεων και καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE