ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δικαστήριο 26χρονος για την υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα - Ο προμηθευτής όπλων και ο... πληροφοριοδότης

Στο Δικαστήριο 26χρονος για την υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα - Ο προμηθευτής όπλων και ο... πληροφοριοδότης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (18/11) το πρωί ο 26χρονος ως προμηθευτής των όπλων στην υπόθεση σχεδιασμού εγκληματικής ενέργειας εναντίον του Προέδρου της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνου Έλληνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 26χρονος φέρεται – όπως αναφέρεται στη μαρτυρία - να είναι το πρόσωπο που προμήθευσε με δυο πιστόλια τους δυο υπόπτους που, νωρίτερα χθες, τέθηκαν υπό πενθήμερη προσωποκράτηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε όπλο, παρά μόνο ένα ομοίωμα πιστολιού, στα υποστατικά των δυο αδελφών, 25 και 26χρόνων, η εργοληπτική εταιρεία των οποίων συνεργάζεται με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού.

Ο 26χρονος, φερόμενος ως προμηθευτής των όπλων, οδηγήθηκε χθες (17/11) για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένο πρόσωπο έδωσε μαρτυρία στην Αστυνομία ότι δυο πρόσωπα ζήτησαν να τους εξασφαλίσει όπλα.

Ο Ντίνος Έλληνας δήλωσε χθες ότι ο ίδιος ενημερώθηκε από την Αστυνομία, πριν λίγες μέρες, ότι υπήρχε πληροφορία πως δυο συνεργάτες της Σχολικής Εφορείας, ιδιοκτήτες εργοληπτικής εταιρείας, σχεδίαζαν τη δολοφονία του.

«Δεν υπήρξε οποιοδήποτε προηγούμενο και η Σχολική Εφορεία δεν έχει οικονομικές υποχρεώσεις έναντι της συγκεκριμένης εταιρείας», είπε ο κ. Έλληνας, προσθέτοντας ότι πέραν από κάποιες παρατηρήσεις για κακοτεχνίες και αναγκαίες επιδιορθώσεις, που διαχρονικά γίνονται προς όλους όσοι αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες, δεν υπάρχει καμία διαφορά με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top