Μπήκε σε φούρνο με μαχαίρι στη Λεμεσό - Τον τσάκωσαν με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Μπήκε σε φούρνο με μαχαίρι στη Λεμεσό - Τον τσάκωσαν με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Γύρω στις 4.10 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στο πλαίσιο μηχανοκίνητων περιπολιών, εντόπισαν άντρα να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Ο οδηγός θεάθηκε να σταματά έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό και να εισέρχεται εντός αυτού φορώντας καπέλο και κουκούλα ζακέτας που φορούσε.

Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τον άγνωστο άντρα και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 39χρονο κάτοικο Λεμεσού, ενώ κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα ανοιγόμενο μαχαίρι μήκους 9 εκατοστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 39χρονος είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 16/11/2020.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE