ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σενάριο ταινίας του Νetflix θυμίζει το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα - «Δεν υπολόγιζα ότι αυτά τα παιδιά θα έφταναν σε αυτό το σημείο» - BINTEO

Σενάριο ταινίας του Νetflix θυμίζει το σχέδιο δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα - «Δεν υπολόγιζα ότι αυτά τα παιδιά θα έφταναν σε αυτό το σημείο» - BINTEO

Εκφράζει μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό ο Ντίνος Έλληνας, μετά από τις τρεις συλλήψεις των υπόπτων που φαίνεται σχεδίαζαν την δολοφονία του.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο κ. Έλληνας, δήλωσε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανησύχησαν και τα μέλη της οικογένειας του, κυρίως όταν μαθεύτηκαν οι λεπτομέρειες του σχεδία της δολοφονίας, που θέλει τους δράστες να πήγαιναν ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες στο σπίτι του να του πουν τα κάλαντα και θα τον σκότωναν με πιστόλια.

«Μου έχουν προτείνει να δώσω διευθύνσεις, υποστατικά που διαχειρίζομαι και που είμαι για να υπάρχει μια προστασία από την Αστυνομία και θέλω εδώ να ευχαριστήσω την Αστυνομία γιατί πραγματικά ενήργησε τάχιστα για το θέμα αυτό και ελπίζω να φτάσουν σε μια άκρη για να ησυχάσουμε όλοι», είπε ο κ. Έλληνας.

«Η όλη υπόθεση δεν ήρθε από καταγγελία δική μου, εγώ ενημέρωση έχω πάρει από την Αστυνομία για τα όσα συνέβησαν και τα όσα συμβαίνουν σήμερα», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ όσα είπε:

Να υπενθυμίσουμε ότι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του, οδηγείται (18/11) το πρωί ο 26χρονος ως προμηθευτής των όπλων στην υπόθεση σχεδιασμού εγκληματικής ενέργειας εναντίον του Προέδρου της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνου Έλληνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 26χρονος φέρεται – όπως αναφέρεται στη μαρτυρία - να είναι το πρόσωπο που προμήθευσε με δυο πιστόλια τους δυο υπόπτους που, νωρίτερα χθες, τέθηκαν υπό πενθήμερη προσωποκράτηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε όπλο, παρά μόνο ένα ομοίωμα πιστολιού, στα υποστατικά των δυο αδελφών, 25 και 26χρόνων, η εργοληπτική εταιρεία των οποίων συνεργάζεται με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού.

Ο 26χρονος, φερόμενος ως προμηθευτής των όπλων, οδηγήθηκε χθες (17/11) για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένο πρόσωπο έδωσε μαρτυρία στην Αστυνομία ότι δυο πρόσωπα ζήτησαν να τους εξασφαλίσει όπλα.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα του ThemaOnline, πρόσωπο έδωσε μαρτυρία στην Αστυνομία ότι δυο πρόσωπα ζήτησαν να τους εξασφαλίσει όπλα.
Μετά από αξιολόγηση της πληροφορίας, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη των δυο ατόμων, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top