Συντριβή αγγλικού F-35: Θρίλερ με το βρετανικό μαχητικό F-35 που συνετρίβη στη Μεσόγειο

Συντριβή αγγλικού F-35: Θρίλερ με το βρετανικό μαχητικό F-35 που συνετρίβη στη Μεσόγειο

Tι συμβαίνει με το βρετανικό μαχητικό αεροσκάφος F- 35 που συνετρίβη στη Μεσόγειο;

Ειδικές δυνάμεις και υποβρύχια του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό του. Όπως αναφέρει η η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί υποβρύχια του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού και ειδικές δυνάμεις για τον εντοπισμό ενός βρετανικού μαχητικού F-35, αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών, η συντριβή του οποίου έγινε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

 

Οι βρετανικές αρχές προσπαθούν να το εντοπίσουν στον πυθμένα της Μεσογείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail». Πριν από τη συντριβή του , ο πιλότος της RAF αναγκάστηκε να εκτιναχθεί πάνω από τη Μεσόγειο.

To μαχητικό τύπου Το F-35B Lightning κατέπεσε στη θάλασσα αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth του Ναυτικού. Το σημείο της συντριβής του, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, ανήκει σε διεθνή ύδατα. Κατά πληροφορίες του protothema.gr, το βρετανικό F-35 κατέπεσε και συνετρίβη σε διεθνή ύδατα στο FIR Καϊρου, δηλαδή στο Λιβυκό πέλαγος.

Η επιχείρηση που διεξάγεται υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, περιλαμβάνει δύτες και μικρά υποβρύχια, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Εκτός από τα υποβρύχια του Βασιλικού Ναυτικού και οι Ρώσοι προσπαθούν να εντοπίσουν το βρετανικό F- 35, ένα από τα οκτώ μαχητικά του τύπου F-35 που βρίσκονταν στο αεροπλανοφόρο μαζί με 10 αμερικανικά αεροσκάφη.

BR190037138

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE