ΚΟΣΜΟΣ

Βουθός πόνος για τον Τζο Μπάιντεν – Αποχαιρέτησε το γιο του (ΦΩΤΟ)

Βουθός πόνος για τον Τζο Μπάιντεν – Αποχαιρέτησε το γιο του (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη δυσκολία ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του έχοντας στο πλευρό του τη νύφη και τα δυο του εγγόνια.

Κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον εγγονό του και έχοντας στο πλάι τη νύφη του και την εγγονή του ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Η μοίρα του φέρθηκε σκληρά, καθώς πριν από λίγες μέρες έχασε και το γιο του από καρκίνο. Χθες οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Beau Bider.

«Βρισκόμαστε σε μια μακρά διαδρομή δακρύων και αβάσταχτου πόνου. Προσεύχομαι ότι όλο αυτό θα οδηγήσει σε ένα μέρος ειρηνικό και χαρούμενο», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ed Brandt, εφημέριος της Εθνικής Φρουράς, στο οποίο ο Beau Biden, είχε υπηρετήσει για 12 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της θητείας του στον πόλεμο του Ιράκ.

Ο Beau έχασε τη μάχη με τη ζωή στα 46 του χτυπημένος από τον καρκίνο.  Είχε διατελέσει πολιτειακός Υπουργός Δικαιοσύνης, για οκτώ χρόνια στο Ντέλαγουερ και είχε γίνει γνωστό πως υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έξω από την Ουάσινγκτον.

Την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, στην κηδεία εκπροσώπησε ο  Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων,  Φώτης Φωτίου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top