Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή στην πλατεία Σολωμού

Διατάγματα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον τεσσάρων αντρών, ηλικίας 33, 31, 28, και 25 ετών, για διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, συμπλοκής, και επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου, καθώς και τον τραυματισμό 21χρονου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι 23χρονος και 21χρονος δέχθηκαν επίθεση από ομάδα προσώπων, γύρω στις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, 10 Νοεμβρίου, στην πλατεία Σολωμού, στη Λευκωσία, όπου βρίσκονταν, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.