Αδυνατεί να καταβάλει μισθούς το ψευδοκράτος, στην Άγκυρα ο «πρωθυπουργός»

Αδυνατεί να καταβάλει μισθούς το ψευδοκράτος, στην Άγκυρα ο «πρωθυπουργός»

Ο «υπουργός δημοσιονομικών» Ντουρσούν Ογούζ σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο δημοσιογράφο της εφημερίδας Kıbrıs Postası, Γκιοκχάν Αλτίνερ είπε ότι έχουν ανάγκη από πρόσθετους οικονομικούς πόρους ύψους 150 εκ. ΤΛ προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τους μισθούς του Νοεμβρίου.

 
Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στις δηλώσεις του, ο Ογούζ ανακοίνωσε ότι ο «πρωθυπουργός» Φαϊζ Σουτζιούογλου θα μεταβεί στην Άγκυρα προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που έχουν σχέση με την «οικονομία».
 
Αναφερόμενος στους μισθούς του Νοεμβρίου, του Δεκεμβρίου και τον 13 μισθό, ο κ. Ογούζ είπε ότι δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, ότι ο «λαός» πρέπει να αντιληφθεί τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν και πρόσθεσε ότι ο 13ος μισθός δεν είναι προτεραιότητα για την «κυβέρνηση», αφού πρέπει πρώτα να εξεύρουν πόρους για να καλύψουν τους μισθούς του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.
 
Ο Ογούζ ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία δεν τους έχει αποστείλει εδώ και δύο μήνες χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα στον τομέα της «άμυνας». Υποστήριξε ότι η Τουρκία γνωρίζει την κατάσταση και πρόσθεσε ότι όπως ήταν πάντοτε δίπλα τους, θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους και τώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.