Αδυνατεί να καταβάλει μισθούς το ψευδοκράτος, στην Άγκυρα ο «πρωθυπουργός»

Αδυνατεί να καταβάλει μισθούς το ψευδοκράτος, στην Άγκυρα ο «πρωθυπουργός»

Ο «υπουργός δημοσιονομικών» Ντουρσούν Ογούζ σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο δημοσιογράφο της εφημερίδας Kıbrıs Postası, Γκιοκχάν Αλτίνερ είπε ότι έχουν ανάγκη από πρόσθετους οικονομικούς πόρους ύψους 150 εκ. ΤΛ προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τους μισθούς του Νοεμβρίου.

 
Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στις δηλώσεις του, ο Ογούζ ανακοίνωσε ότι ο «πρωθυπουργός» Φαϊζ Σουτζιούογλου θα μεταβεί στην Άγκυρα προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που έχουν σχέση με την «οικονομία».
 
Αναφερόμενος στους μισθούς του Νοεμβρίου, του Δεκεμβρίου και τον 13 μισθό, ο κ. Ογούζ είπε ότι δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, ότι ο «λαός» πρέπει να αντιληφθεί τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν και πρόσθεσε ότι ο 13ος μισθός δεν είναι προτεραιότητα για την «κυβέρνηση», αφού πρέπει πρώτα να εξεύρουν πόρους για να καλύψουν τους μισθούς του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.
 
Ο Ογούζ ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία δεν τους έχει αποστείλει εδώ και δύο μήνες χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα στον τομέα της «άμυνας». Υποστήριξε ότι η Τουρκία γνωρίζει την κατάσταση και πρόσθεσε ότι όπως ήταν πάντοτε δίπλα τους, θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους και τώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE