Αδυνατεί να καταβάλει μισθούς το ψευδοκράτος, στην Άγκυρα ο «πρωθυπουργός»

Αδυνατεί να καταβάλει μισθούς το ψευδοκράτος, στην Άγκυρα ο «πρωθυπουργός»

Ο «υπουργός δημοσιονομικών» Ντουρσούν Ογούζ σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο δημοσιογράφο της εφημερίδας Kıbrıs Postası, Γκιοκχάν Αλτίνερ είπε ότι έχουν ανάγκη από πρόσθετους οικονομικούς πόρους ύψους 150 εκ. ΤΛ προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τους μισθούς του Νοεμβρίου.

 
Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στις δηλώσεις του, ο Ογούζ ανακοίνωσε ότι ο «πρωθυπουργός» Φαϊζ Σουτζιούογλου θα μεταβεί στην Άγκυρα προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που έχουν σχέση με την «οικονομία».
 
Αναφερόμενος στους μισθούς του Νοεμβρίου, του Δεκεμβρίου και τον 13 μισθό, ο κ. Ογούζ είπε ότι δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, ότι ο «λαός» πρέπει να αντιληφθεί τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν και πρόσθεσε ότι ο 13ος μισθός δεν είναι προτεραιότητα για την «κυβέρνηση», αφού πρέπει πρώτα να εξεύρουν πόρους για να καλύψουν τους μισθούς του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.
 
Ο Ογούζ ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία δεν τους έχει αποστείλει εδώ και δύο μήνες χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα στον τομέα της «άμυνας». Υποστήριξε ότι η Τουρκία γνωρίζει την κατάσταση και πρόσθεσε ότι όπως ήταν πάντοτε δίπλα τους, θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους και τώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE